Algemene Info

Even voorstellen..
Wij zijn Jeroen en Arantza en zijn de gelukkige eigenaren van dit appartement. Samen met onze twee zoons komen wij al jaren in Cubelles om te genieten van zon, zee en strand en vanwege de korte afstand naar familie in Barcelona. In 2016 kregen wij de unieke kans om ons eigen appartement hier te kopen en wij willen ons paradijsje graag delen met anderen.

Vakantiehuis in Spanje huren 
Wij werken samen met het gezellige Nederlandse echtpaar achter de site vakantiehuis in Spanje huren.  Yvette en Roy verhuren al jaren verschillende appartementen in en rondom Cubelles en wonen vlakbij ons appartement. Zij verzorgen naast de verschillende extra's die hieronder beschreven ook de financiële afhandeling.

Verhuur
In de maanden Juli en Augustus is de minimale huur periode 1 week. Aankomst- en vertrekdag is zaterdag maar in overleg zijn andere dagen of extra dagen mogelijk. De prijzen op de website zijn per week en zijn exclusief verplichte kosten voor de eindschoonmaak van € 50,-
Wij vragen ook een borg van € 100,- u ontvangt dit retour bij vertrek. Het appartement dient netjes achtergelaten te worden; zoals geveegd, het vuilnis weggebracht, en eventueel de vuile was bij de deur achtergelaten.
Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is alleen toegestaan buiten op het balkon.

Reserveren
Reserveren kan via deze website, door een mail te sturen naar het adres onderaan deze pagina of via de site vakantiehuis in Spanje huren.
De kalender op deze site proberen we zo goed mogelijk actueel te houden, het kan echter voorkomen dat een week toch al geboekt is op een andere manier. Daarom sturen wij na de reserveringsaanvraag altijd een bevestiging. Nadat wij de reservering hebben bevestigd sturen wij de reservering door naar Yvette en Roy, zij zullen dan contact met u opnemen voor de verdere afhandeling.

Extra services
Via Yvettte en Roy bieden wij extra services aan:
Lakenpakket € 7,-  per per persoon
Haal- en brengservice van/naar vliegveld Barcelona of Reus is mogelijk, per rit  max. 4 pers. kosten € 60,-

Contact
Voor vragen of reserveren kunt u ook mailen naar: cubelles@eleveldpomares.nl of bellen met 06 21234596